Обиди и удари над дете с тежко заболяване. Кметът на ямболското

...
Обиди и удари над дете с тежко заболяване. Кметът на ямболското
Коментари Харесай

След боя над болното дете: Бащата и кметът са се споразумели за край на делото

Обиди и удари над дете с тежко заболяване. Кметът на ямболското село Иречеково блъснал с колан 13-годишно момиче, тъй като се подразнил от шума, който подвига пред заведението му.

Случаят е от месец април, но близките подават сигнал чак в този момент, в търсене на правдивост.

Кметът на село Иречеково Николай Генов даде обещание да участва и да бъде включен в ефира на bTV, само че тази заран го няма, а телефонът му е изключен.

„ А не, не съм го блъснал, това е другата страна, че съм блъснал дете. Значи, в случай че познавате детето този диалог ще е непотребен да се води, това не е дете, а жив урод, знаете ли, не приказвам физически по какъв начин наподобява, а за възпитанието, просто е... “, описа през вчерашния ден Генов.

„ Вчера в късния следобяд се свърза с мен човек, който сподели, че е представител на кмета на селото и предложи нова конвенция за извънсъдебно решение на случая “, съобщи през днешния ден юристът на бащата на потърпевшето семейство Стоян Маринов.

„ Преди към месец те още веднъж бяха предложили такава конвенция, само че тогава бащата Димитър Димитров не одобри. Обадих му се и му оповестих за ново предложение и му споделих да го обмисли. След към 40 минути той ми се обади и ме попита какви могат да бъдат следствията и в единия случай, и в другия, а по-късно одобри новото предложение. Двете страни подписаха съглашението и до два дни ще бъде вкарано в съда, с цел да бъде прекъснато делото “, описа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР